nieuws

April 2020, II

In verband met het CORONA-virus is het tot 1 juni a.s. verboden om bijeenkomsten te organiseren. Daarom stellen wij de workshop OverLeven uit tot een nader te bepalen datum.

Maar… mocht je interesse hebben, meld je dan gewoon aan. Zodra er een nieuwe datum vastgesteld is, ontvang je van ons een mail hierover. Hierna kun je je definitief aanmelden.

Dus nog steeds geldt: Meld je aan en… Overleven wordt weer leven.

April 2020, I

De workshop OverLeven gaat OVER het LEVEN en het OVERLEVEN daarvan. Met speciale aandacht voor Rouw en Verlies (van een dierbare, werk, gezondheid, een relatie, toekomstbeeld). Hoe ga je daarmee om? Jij moet verder. Maar hoe doe je dat? Door oefeningen en gesprekken krijg je weer grip op jezelf en jouw leven.

De workshop OverLeven wordt gegeven in samenwerking met Mira van Ravenswaaij-Tiecken, rouwcoach bij LIJV-Coaching. (https://www.lijv-coaching.nl/)

De workshop vindt plaats op dinsdag 14 april 2020 van 19.00-21.30 uur (ontvangst vanaf 18.45 uur) en wordt gegeven in Schaapskooi De Maanderbuurt te Ede.

De kosten bedragen € 55,– per persoon, inclusief koffie/thee/lekkers en materiaal.

Aanmelden kan door het invullen van het contactformulier op https://avancecoaching.nl/contact/ of te mailen naar info@avancecoaching.nl. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 3 april 2020. 

Na aanmelding krijg je de routebeschrijving met parkeerinformatie en de factuur gemaild.

Meld je aan en… Overleven wordt weer leven.

MEDEDELING INZAKE CORONA:

Indien vanuit de overheid afgeraden wordt bijeenkomsten te houden, dan wordt de workshop verzet naar een nader te bepalen datum. Mocht je dan niet aanwezig kunnen zijn, dan ontvang je het inschrijfgeld retour.

December 2019

Wil jij jezelf ook eens ontmoeten in plaats van steeds tegenkomen? Dat kan dit jaar nog!
Op dinsdag 10 december a.s. van 19.00-22.00 uur geef ik de workshop ‘BewustZijn’.

Deze vindt plaats aan de W. de Zwijgerlaan 4a te Ede. (zaal achter de Beatrixkerk, ingang bij parkeerplaats)
De kosten bedragen € 65,– per persoon, inclusief BTW, koffie/thee en materiaal.

Aanmelden kan door het invullen van het contactformulier op https://avancecoaching.nl/contact/. (is mogelijk tot uiterlijk 6 december a.s.)

Meer weten over de workshop? Kijk dan op https://avancecoaching.nl/trajecten-trainingen-workshops/ of neem contact met me op.

Ik heb er zin in om dit jaar op deze positieve en inspirerende manier af te sluiten! Jij ook?
Je bent van harte welkom. 💚

Oktober 2019

Op zaterdag 12 oktober 2019 tussen 10.00-15.00 uur vindt bij Cultura Ede het Event Ervaar Bewust Ede plaats. Tijdens dit event kun je kennismaken met een groot aantal leden van Bewust Ede. Ook zullen een aantal leden GRATIS workshops/lezingen geven.

Wanneer je daar komt kennismaken met mij en mijn praktijk, dan krijg je van mij een leuk en handig cadeautje.

Nieuwsgierig naar dit event? Kijk dan op https://www.cultura-ede.nl/agenda/ervaar-bewust-ede–2e-editie.aspx, reserveer je GRATIS tickets en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 

Gaan wij elkaar daar ontmoeten?

September 2019

Ter promotie van het Event Ervaar Bewust Ede op 12 oktober 2019 zijn er van een groot aantal leden van Bewust Ede filmpjes gemaakt ter kennismaking. Ikzelf moest er even voor uit mijn comfortzone, maar ben trots op het resultaat. Wil je persoonlijk kennis met mij maken? Kom dan op zaterdag 12 oktober 2019 tussen 10.00-15.00 uur naar het GRATIS Event Ervaar Bewust Ede bij Cultura in Ede.

Juni 2019

Op vrijdag 28 juni 2019 gaf ik de training ‘Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?’ aan een aantal jongeren die deelnemen aan Project Kansrijk van Malkander. Wat een leuke en inspirerende avond was het. En wat een geweldig leuke en enthousiaste groep jongeren. Ik ben trots en dankbaar dat ik dit voor deze jongeren heb kunnen en mogen doen.

Kijk ook op https://edestad.nl/deel-je-nieuws-artikel/alweer-een-geslaagde-training-voor-deelnemers-project-kansrijk-613338?fbclid=IwAR1t2fWkag1N-PqSOX4l6w3EioIrw5cHPly05DNUDb2-FEFiTA7CH8xfWa4

Februari 2019

Op donderdag 14 februari 2019 bezocht ik de Beursvloer Ede. (zie ook https://www.beursvloerede.nl) Het was een gezellige en waardevolle middag, waarin ik diverse leuke gesprekken mocht voeren. Ook heb ik een geweldig leuke match kunnen maken. Ik ga een workshop BewustZijn geven aan de jongeren van Project Kansrijk van Malkander. Uiteraard aangepast aan de leeftijd van de doelgroep, 13-16 jaar. Binnen dit project krijgen jongeren een werkplek aangeboden voor een aantal uur per week,  om zich te ontwikkelen op meerdere gebieden en een zakcentje bij te verdienen. Ook krijgen ze verschillende trainingen aangeboden. Het doel hiervan is de startkwalificatie van de deelnemende jongeren te verbeteren. Ik heb enorm veel zin om met deze groep aan het werk te gaan.

December 2018

Op vrijdag 14 december 2018 bezocht ik in Bennekom de door Uitvaartzorg Troostrijk georganiseerde lezing van Manu Keirse. Hij is een autoriteit op het gebied van rouw. Een zeer aimabel en deskundig persoon, die op heldere wijze zijn inzichten en bevindingen deelde. Het was een zeer waardevolle avond, waarin ik veel bevestiging vond. Nogmaals mijn hartelijke dank aan Sabine voor het organiseren van deze avond.

Juni 2018, II

Op vrijdag 22 juni 2018 gaf ik ter ere van het 5-jarig jubileum van mijn praktijk mijn workshop BewustZijn cadeau aan vier enthousiaste dames. De resultaten varieerden van het krijgen van bevestiging tot het hebben van nieuwe stof tot nadenken. Lieve dames, ik vond het geweldig om op deze manier mijn feestje met jullie te mogen vieren.

Juni 2018, I

Op vrijdag 15 juni 2018 mocht ik deelnemen aan de brainstormsessie voor de pilot ‘Energyk’ van Jobstap-Effectyf. De pilot heeft als doel de vitaliteit (bewegen-sociaal-voeding-mentaal) van de kwetsbare doelgroep te verbeteren. Met doelgroep wordt bedoeld: de mensen die autisme, een burn-out, hart- en vaatziekten, NHA (niet aangeboren hersenaandoening) of kanker hebben/hadden. Een mooi project. Ik zie uit naar de uitvoering van deze pilot.

 

Mei 2018

Op woensdag 16 mei 2018 gaf ik de workshop BewustZijn aan een aantal jongeren van de catechesegroepen van de Beatrixkerk te Ede. Ik had de workshop aangepast aan de doelgroep.

Geweldig, wat een enthousiasme! Ik voelde me vereerd, dat jongeren uit deze leeftijdsgroep zoveel durfden te delen.
Wat mij betreft, is dit zeker voor herhaling vatbaar.

 

Oktober 2017

Op 13 oktober 2017 gaf ik op verzoek van Culturele Vereninging De Kijkdoos uit Bennekom de workshop BewustZijn aan een aantal gastvrouwen. De workshop was aangepast aan de wensen van de vereniging.

Wat een ontzettend leuke groep vrouwen. Ik heb genoten van hun inzet en hun inbreng.
Ook deze workshop kwam voort uit een match gemaakt op de Beursvloer Ede van dit jaar.

 

Maart 2017

Op 15 en 29 maart 2017 mocht ik de workshop BewustZijn geven aan een aantal dames van COOK. (Culturele Ontmoeting en Ontdekking via de Keuken) Dit is een initiatief waarbij buitenlandse vrouwen op een gezellige manier hun Nederlands kunnen verbeteren en waar zij hun culturele achtergrond kunnen delen.

Van een deelneemster en van de aanwezige vrijwilligster heb ik mooie referenties mogen ontvangen. Je kunt ze lezen onder ‘Referenties’. Het zijn mooie woorden waar ik weer heel trots op ben.

Deze workshops kwamen voort uit een match gemaakt op de Beursvloer Ede die op 14 februari 2017 plaatsvond.

 

Februari 2017, III

Ik ben zo trots! Vanaf 10 februari 2017 is het voor bedrijven en instellingen mogelijk om een dagtraining te volgen.
Voor meer informatie kijk bij ‘Trajecten, Trainingen en Workshops’ op deze site.

 

Februari 2017, II

Op dinsdag 14 februari a.s. vindt de Beursvloer Ede plaats. Ik zal daar ook aanwezig zijn, als aanbieder.

Komt u daar met mij en mijn praktijk kennismaken? Wellicht kunnen wij tot een match komen.
Voor meer informatie over de Beursvloer Ede, kijk op http://www.beursvloerede.nl/

 

Februari 2017, I

Op woensdag 22 februari 2017 van 18.45-22.00 uur geef ik de workshop BewustZijn.

Voor nadere informatie, zie de toelichting en flyer op ‘Trajecten, Trainingen en Workshops’.
Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 16 februari 2017.

 

Mei 2016

De eerste dag-training BewustZijn van Avance Coaching staat gepland. En wel op woensdag 11 mei 2016 van 08.45 – 15.00 uur.

Voor nadere informatie, zie de toelichting en flyer op ‘Trajecten, Trainingen en Workshops’.
Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 29 april 2016.

Februari 2016, II

Goed nieuws! Je kunt bij Avance Coaching nu ook terecht voor wandelcoaching. Een erg leuke en spannende uitdaging.

Wandel je een keer met me mee?
Meer informatie vind je bij ‘Wandelcoaching’ op deze site.

 

Februari 2016, I

Op woensdag 17 februari 2016 van 18.45-22.00 uur geef ik de workshop BewustZijn.
Voor nadere informatie, zie de toelichting en flyer op ‘Trajecten en Workshops’.
Aanmelden kan tot vrijdag 12 februari 2016.

 

December 2015

Op dinsdag 15 december 2015 van 18.45-22.00 uur geef ik de workshop BewustZijn. Dit is een opgefriste en aangescherpte versie van de workshop ‘Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?’.

Voor nadere informatie, zie de toelichting en flyer op ‘Trajecten en Workshops’.
Aanmelden kan tot vrijdag 11 december 2015.

 

Juni 2015

Op woensdag 24 juni 2015 van 18.45-22.00 uur geef ik weer de workshop ‘Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?’

Voor nadere informatie, zie de toelichting en flyer op ‘Trajecten en Workshops’.
Aanmelden kan tot vrijdag 19 juni 2015.

 

Maart 2015

Op woensdag 18 maart 2015 van 18.45-22.00 uur geef ik weer de workshop ‘Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?’

Voor nadere informatie, zie de toelichting en flyer op ‘Trajecten en Workshops’.
Aanmelden kan tot en met vrijdag 13 maart 2015.

 

December 2014

Zeg HOHOHO tegen Kerststress! Bezoek de stand van Avance tijdens de speciale Kerst Ladies Night, die op vrijdag 19 december 2014 van 19.00 – 22.00 uur gehouden wordt in Willem aan ’t Erf in Veenendaal.

Voor de eerste 100 bezoeksters staan er weer goed gevulde goodiebags klaar.
Voor meer informatie: kijk op de Facebook-pagina van Avance Coaching.

November 2014

Op woensdag 12 november a.s. van 18.45-22.00 uur geef ik weer de workshop ‘Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?’
Voor nadere informatie, zie de flyer op ‘Trajecten en Workshops’.

Ook voor deze workshop zijn de eerste aanmeldingen al binnen. Dus ook deze keer geldt: Ben je geïnteresseerd?
Meld je dan snel aan, want VOL = VOL.

Juli 2014

In september van dit jaar zijn een middag- én een avond-workshop ‘Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?’ gepland.

Voor nadere informatie, zie de flyer op ‘Trajecten en Workshops’.
De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Dus ben je geïnteresseerd? Meld je dan snel aan, want  VOL= VOL.

 

Juni 2014

Ben jij geïnteresseerd in ‘Mooi van buiten én van binnen’?
Kom dan op woensdag 18 juni a.s. kennismaken met mij en mijn praktijk tijdens de Ladies Night in Wageningen.

De eerste 100 bezoeksters krijgen een goedgevulde goodiebag. Hierin zitten ook bonnen van Avance, waarmee je een geweldige korting krijgt op mijn workshop ‘Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?’. Bovendien kun je bij de loterij twee gratis deelnames winnen voor deze workshop.

Dus ben je toe aan wat quality time voor jezelf? Kom dan naar de Ladies Night in Wageningen!