referenties

In een toxisch huwelijk met een alcohol en gokverslaafde was ik mezelf volledig kwijtgeraakt. Ik zag mezelf niet meer, ik was voorgelogen, verraden en afgedankt. Had het gevoel dat ik nergens meer bij hoorde en dat ik het niet waard was om van te blijven houden. Ik ben daardoor in een soort van overlevingsstand gegaan, fulltime werken, m'n kinderen, m'n ex-man en mezelf bovenwater houden. Totdat m'n ex-man een stap maakte, die me zo kwetste en natrapte, dat ik een diep en intens verdrietig dal terecht kwam. In mijn sessies met Marjolein heb ik mezelf terug gevonden. Op een hele begrijpelijke manier laat ze je nadenken over jezelf, je reacties, en hoe je in het leven staat. Hoe je dingen ten goede kunt veranderen en laat ze je zien dat je het zeker waard bent om van te houden. Krijg je handvatten om bepaalde dingen toe te passen in je leven. Het was zo fijn om alles in perspectief te zetten, te zien en te voelen. Marjolein super bedankt voor je hulp en je inzet om mij weer op de juiste weg te zetten. Dankbaar!
H.V.
Vrouw, 54 jaar
10 januari 2024
Op 11-10-2023 hadden wij, vrijwilligers van de BOS een bijeenkomst/workshop in Grand Café De Baron in Walraven. Er waren 15 vrijwilligers en we maakten kennis met Katrien die Willy terzijde staat zolang Boudineke afwezig is wat erg leuk was. De workshop Overleven ging over Het leven en het overleven ervan. Onder de fijne leiding van Mira van Lijv coaching en Marjolein van Avance coaching kregen we meteen bij het kennismakingsrondje de vraag of we een recent verlies in ons leven hadden. Bij mij en een aantal mede vrijwilligers kwamen daardoor emoties los en het was fijn dat er goed geluisterd en gereageerd werd. Er kwamen meer vragen en wat “oefeningen” die ook weer emoties opriepen en het was bijzonder hoeveel er onderling gedeeld werd. Aan het eind kregen we de opdracht om uit tijdschriften dingen die ons aanspraken te halen en op een mooi gekleurd papier te plakken als collage. Ook daar kwamen weer mooie gesprekken uit en we kregen een mooie groene linnen tas mee van Avance Coaching waar onder andere een klein boekje zat met pen waar een geluks poppetje aan hangt om daarin aantekeningen, gedachten enz op te kunnen schrijven. Er kon ook in elkaars boekje geschreven worden. Je kon ook een inzichten kaart pakken wat je aansprak/ bij je past. Je kon er een foto van maken of opschrijven. Daarna nog even napraten en met een voldaan gevoel naar huis. Bedankt Willy, Katrien, Mira en Marjolein voor deze bijzondere en fijne middag met elkaar !
Bea over de workshop OverLeven
oktober 2023
Als start van het nieuwe seizoen hebben we Marjolein uitgenodigd voor een workshop BewustZijn. Als team leek het ons goed om bewust stil te staan bij onze persoonlijke kwaliteiten en hoe we elkaar aan kunnen vullen. Door diverse oefeningen werd zichtbaar dat we in verschillende situaties verschillend reageren, precies zoals dat past bij hoe we in elkaar zitten. Leuk om te zien! Het was mooi om zo een ochtend vrij te maken om echt aandacht voor elkaar te hebben. Het daagt uit om ook dit nieuwe seizoen weer optimaal gebruik te maken van elkaars talent. Bedankt Marjolein!
Team Meet-Inn Ede
september 2022
Vorig jaar heb ik te horen gekregen dat ik vanwege medische redenen geen kinderen kan krijgen. Ergens wist ik dat die kans aanwezig was (vanwege een aangeboren afwijking), maar op het moment als het bevestigd wordt zakt de grond onder je voeten vandaan. In eerste instantie vond ik het niet nodig om hulp te zoeken bij het verwerken. Tot begin van het jaar...toen besefte ik ineens dat ik hulp nodig en begeleiding nodig had bij het verwerken van dit ‘verlies’. Door Marjoleins coaching heb ik geleerd om te gaan met dit verlies, maar ze heeft mij ook geholpen om mijzelf beter te leren kennen. Door middel van diverse oefeningen en opdrachten heb ik mijzelf nog beter leren kennen en weet ik nu hoe ik om moet gaan met bepaalde situaties. Ik ben Marjolein erg dankbaar voor de inzichten die ik heb opgedaan. Marjolein, bedankt voor alles!
Anoniem
Vrouw, 29 jaar
Met een warme sturende hand en een scherpe blik. Met humor en meevoelend. Prikkelend en uitdagend. Maar vooral met heel veel respect waar je vandaan komt en waar je naartoe wil. Dat is hoe ik avance coaching heb ervaren. Dat is avance coaching.
Anoniem
Vrouw, 36 jaar
Marjolein is een prettige coach. Ze stelt je op je gemak en zo kan je jezelf zijn. Wat me bij blijft zijn de oefeningen die we hebben gedaan. Deze waren concreet en lichaamsgericht. Ze waren heel eenvoudig, maar ze hadden veel impact. Zo heb ik geleerd anders naar situaties te kijken. Ik merk dat ik keuzes meer kan maken vanuit kracht. En voor het loslaten van moeilijke dingen heb ik concrete handvatten gekregen. De sessies waren niet eens erg zwaar. Soms zag ik er tegenop met een bepaald thema aan de slag te gaan, ook dan hielp het dat Marjolein met concrete en afgebakende oefeningen werkt. Er zit een mooie balans in de coaching tussen praten waar je mee bezig bent en oefeningen die je inzicht geven. Er was ruimte voor dingen uit het verleden, maar tegelijk aandacht voor de verantwoordelijkheid die je dat vandaag geeft. Bedankt voor het meelopen een stukje op mijn weg!
Anoniem
Vrouw, 38 jaar
Marjolein van der Wildt-Romeijn verzorgde in 2017 een workshop voor vrijwillige gastvrouwen van onze Culturele Vereniging De Kijkdoos. De workshop was bedoeld voor gastvrouwen om na te denken over hun gezamenlijke waarden en drijfveren, hun eigen sterke kanten. En hoe ieder die kan inzetten voor de Kijkdoos en in het bijzonder de exposities van beeldende kunst. Marjolein maakte een praktijkgericht afwisselend programma, met korte oefeningen en opdrachtjes ter overdenking. Zo waren we op een actieve manier aan de slag en bekeken we het vraagstuk steeds vanuit een andere hoek. De deelnemers hebben de middag als leuk, nuttig en heel plezierig ervaren. Het droeg bovendien bij aan de teamgeest van de gastvrouwen, wat sommigen als een grote toegevoegde waarde hebben ervaren. Met haar positieve instelling, praktische opdrachten en goed luistervermogen is Marjolein instaat een groep op positieve manier samen te laten werken!
Jacqueline Vredenbregt
De Kijkdoos Bennekom
Op verzoek van COOK heeft Marjolein vd Wildt bij ons 2 ochtenden verzorgd waarbij 2 keer ongeveer 5 vrouwen aanwezig waren. Bijzonder is dat deze groep uit verschillende nationaliteiten en achtergronden bestaat en het dus best spannend was hoe het zou gaan. Marjolein wist vrij gauw de (natuurlijke) behoedzaamheid te ontmantelen waarna men open en coöperatief werd en er soms mooie/verhelderende inkijkjes in iemand verkregen werden waarmee die persoon dan een ander zicht op een probleem of (verwarrend/ontregelend) gevoel kreeg. Het heeft een aantal vrouwen geholpen om (weer) positief dwz met hoop met een moeilijkheid om te gaan. Door bewustwording van je houding, eigen aandeel in iets wordt er iets in gang gezet , wordt er hoop gegenereerd en komt er energie vrij om weer door te kunnen, eventueel op een andere manier in het leven te staan. Het werd positief ervaren door de meesten. Ik vond het bijzonder om deelgenoot te mogen zijn van het vertrouwen dat men gaf door kwetsbaar te zijn en bij enkelen de opluchting en/of hoop te zien na deze ochtend.
Roos Hordijk
Vrijwilliger bij en initiatiefnemer van COOK
Ik heb een keertje zo'n mooi cursus gehad. Ik geniet echt daar van. In het begin ik dacht is dat niet zo belangrijk. Ik geloofde niet in zo'n coaching en zo. Maar ik begon er mee. Was zo leuk. Ik geloofde zelf niet maar het werk echt goed hoor. Nu ik voel me sterker en blij. Nu ik ken beter mijn angst. Ik weet wanneer ben ik bang en wanneer ben ik voorzichtig. Als je weet dat dit gevoel is door je angst dan kan je tegen gaan en iets beter doen. Of ga een versterking roepen. Ik ben een sterke mama beer. Die zorgt goed voor zijn kinderen en haar zelf.

!! Ik ben zo trots op de mooie woorden die Zahra voor mij geschreven heeft, dat ik niets aan haar tekst veranderd heb. Het zou haar en haar boodschap geen eer aandoen. Dank je wel, lieve Zahra!
Zahra
32 jaar (Afghaanse, woont sinds een paar jaar in Nederland
Op deze derde kerstdag neem ik de tijd om de tips en trucs opgedaan tijdens een fantastische workshop in de drukke december maand van Avance Coaching in praktijk te brengen. Bewust zijn van mijzelf en mijn behoeften om zo tot innerlijke rust te komen. Nee zeggen mag! Ik heb nog wat werk te doen maar het komt goed.... Marjolein, bedankt!
Sheila
Ik volg op dit moment een traject bij Marjolein en daar kwam de workshop ter sprake. Ik ben geen "echte" prater in een groep en vond het dan ook hartstikke eng. Maar ik geloofde erin dat het mij verder zou kunnen helpen en daarom heb ik me dan toch opgegeven. En dat is een van de beste keuzes die ik had kunnen maken. We waren met een klein groepje en de sfeer was gelijk heel prettig en veilig. Het was mooi om te zien hoe je door de opdrachten nieuwe inzichten krijgt. Het kernkwaliteiten kwadrant vond ik erg interessant en bijzonder. Mooi om te zien hoe alles met elkaar in verbinding staat, je kwaliteit, je valkuil, je allergie en je uitdaging. Heel bijzonder maar ook iets waar ik nog regelmatig aan terug denk. En het leert je zoveel. Het geeft je zoveel nieuwe inzichten... De opdracht met de dromer, de criticus en de realist was in ieder geval voor mij iets dat heel erg bij gebleven is. Een mooie opdracht die lang door blijft mijmeren in mijn hoofd. De droom kan soms zoveel dichter bij de realiteit liggen dan je denkt. De workshop heeft mij veel positiviteit gebracht en het heeft mij tot na denken gezet. De workshop heeft veel nieuwe inzichten gebracht en ook nu we zijn al een paar weken verder denk ik er nog vaak aan terug. Dankjewel Marjolein voor het geven van deze workshop en al het goeds wat daaruit voort komt. Het is een aanrader voor vele mensen.
Linette
32 jaar
In de moeilijkste tijd van mijn leven wilde ik met iemand praten en naar me wilde luisteren als een onafhankelijk persoon, dit kon met Marjolein. Ik wilde handvatten hebben om verder te gaan. En hoever stond ik eigenlijk van mijn geluk af, helemaal niet zo ver eigenlijk bleek. Bij Marjolein heb ik geleerd om te zijn wie ik ben. Ik mag er zijn. Bedankt
Anoniem
Man, 41 jaar
Ik vond het een fijne en gezellige avond. De oefening met de opstelling in een vierkant, wat energie kan doen, vond ik bijzonder. Het was voor mij de eerste keer dat ik dit deed. Vond het heel leuk om de collage te maken en te ontdekken waarin ik nu stond, wat er nu bij mij leeft. Kijk er geregeld naar. De kernkwaliteitenkwadrant was niet nieuw voor mij toch vond ik het lastig om de juiste woorden te vinden. Maar het klopte uiteindelijk wel. Vond het leuk om het een keer mee te maken. Succes met de volgende workshopavonden. Vond dat je het goed deed!
Jeanet
51 jaar
Aan mij de eer om bij de primeur van de workshop: Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik aanwezig te zijn. Nu Marjolein, het was echt genieten. Een avond vol h/erkenning, beleving, verbinding, bewustwording, aandacht en ook plezier. Fijn om via de oefeningen die je ons aanreikte bij mezelf naar binnen te gaan. Vooral de ervaring tijdens de opstelling met passie, professionaliteit en verleden heeft indruk op me gemaakt. Het mijmert nog binnenin me. Ook het invullen van het kernkwaliteitenkwadrant schema, waarbij je kernkwaliteit, valkuil, allergie en uitdaging naar voren kwamen vond ik bijzonder interessant. Het maken van je persoonlijke collage vond ik erg plezierig. Dankjewel voor je fijne persoonlijke begeleiding. Je enthousiasme en de oefeningen werken nog door.
Gerda
56 jaar
It is a little difficult to put into words what in fact has happened but I will try. I recieved a treatment to take away or reduce my fear of driving (as a passenger) and of flying. After the treatment I have been able to turn my fear away from the trip itself and instead I have been able to relax and think of the fact that I have to travel to get to places I want to visit. I have also been able to tell myself that I have to trust the driver and that flying is one of the safest ways of traveling. Vertaling: Het is een beetje moeilijk onder woorden te brengen wat er precies gebeurd is, maar ik zal het proberen. Ik kreeg een behandeling om mijn angst voor autorijden (als passagier) en vliegen weg te nemen of te verminderen. Na de behandeling kon ik de angst voor de reis zelf wegnemen en in plaats daarvan kon ik mij ontspannen en denken aan het feit, dat ik moet reizen om op de plaatsen te komen die ik wil bezoeken. Ik kan mijzelf nu ook vertellen, dat ik de chauffeur moet vertrouwen en dat vliegen één van de veiligste manieren van reizen is.
Karen
62 jaar
Via Facebook kwam ik terecht bij Marjolein, familie van m'n moeder. Ik zat al een tijdje niet helemaal goed in m'n vel en naar aanleiding van een berichtje op Facebook, waar Marjolein op reageerde, besloten we om eens een afspraak te maken. Gewoon om te kijken of het wat was en of ik me er goed bij voelde. Na de eerste sessie bleek al dat het me goed hielp. Na een aantal afspraken had ik helemaal door wat ik wilde en waar ik aan moest werken. De gesprekken hebben me heel erg geholpen. Als er nu even iets tegen zit weet ik hier beter mee om te gaan en denk ik terug aan de oefeningen die ik mee heb gekregen. Ik kan het iedereen aanraden die ergens op vastloopt. Dankjewel voor alles!
Sanne
25 jaar
Via facebook ben ik met Marjolein in contact gekomen omdat ik wilde weten wat NLP inhield. Vervolgens heb ik een afspraak gemaakt voor een intake gesprek die geheel vriendelijk, ongedwongen en open minded was. Na het intake gesprek hebben we vervolgafspraken gemaakt en heeft me zeker enorm geholpen. De methodes die ze gebruikt helpen je betere inzichten krijgen in je eigen ik en tips die je de rest van je leven kunt gebruiken. Marjolein onwijs bedankt.
Anoniem
Man, 43 jaar
Via een gezamenlijke kennis, kwam ik in contact met Marjolein. Ik was al een tijd aan het dubben wat ik wilde op werkgebied en besloot uiteindelijk om naar een coach te gaan. Door enkele sessies bij Marjolein heb ik net even het zetje in de rug gekregen om de stap op werkgebied daadwerkelijk te maken.
Lianne
27 jaar

Wie weet mag ik hier binnenkort ook jouw referentie aan toevoegen … ?